free update avira

>>> Download update 13 Agustus 2010
Poro sedulur isoh ngundhuh piranti “free update avira” kanthi nge-klik perangan huruf kandel “Download update 13 Agustus 2010” ono ing sak ngisore gambar ing
kiwo kuwi.

Candi Prambanan

Posted: 19/08/2010 in Babad Tanah Jowo, Candi Prambanan
Tags:

candi prambanan

jaman semongko

Conto tembang

Posted: 19/08/2010 in Tembang

mbang..

  1. Browsing : golek-golek
  2. Online : aktif
  3. Offline : tidak aktif
  4. Download : ngedhonke/ngundhuh
  5. Upload : ngunggahke
  6. URL : panggonan, jujugan
  7. Searh Engine : mesin tukang nggoleki
  8. Keyword : Ukoro kunci
  9. HTML : bosone script komputer akehe kanggo aplikasi web
  10. Homepage : Plataran, teras, beranda
  11. Friendster : kekancan, kekoncoan, ndolek konco
  12. Facebook : buku harian bebas
  13. Comment : urun rembug
  14. Spam : iklan tanpo sopan santun
  15. Hack : ilmu teknik tinggi ing jagad komputer
  16. Sign up : ndaftar(nyatet bab administrasi)
  17. Sign in/log in : mulai mlebu
  18. Sign out/Log out : rampung metu
  19. Blog : akeh manfaate
  20. Blog walking : blog bebas
  21. Website : internet
  22. Email : surat-menyurat, perkakas kanggo online
  23. Chating : ngobrol lewat internet
  24. Anonim : wong alus, gak ketok rupane, gak duwe jeneng
  25. Profille : dapure, rupane, raine, bleggere wonge
  26. Gallery : buku album, donyane,
  27. Pease wait : entenono duiluk ae
  28. Loading : gelem gak gelem yo entenono
  29. Banner : gambar mencelat, stiker
  30. Link : tulisan isen
  31. Link exchange : Urup-urupan nomer
  32. Link bar : Tulisan jejer
  33. Header : harder, jenenge kirik
  34. Footer : sikil, sepatu, pendasi
  35. Admin : tamin, jenenge wong mbecak nang pasar
  36. Template : templak-templek
  37. Copy-paste : nyuntuan, gak bondo,
  38. Domain : domino, gaplek
  39. Youtube : ndelok pilem
  40. Sitemap : stopmap
  41. Portofolio : kertas polio
  42. Forum : pringisan, cangkrukan, ngopi-ngopi, warung kopi nang internet
  43. Game online : gembotan, ding-dong
  44. Lan sak panunggale.

Kulo nuwun

Posted: 16/08/2010 in Uncategorized

Monngo katuran